Grafisk formgivning och annonsproduktion

Vårt mål är att din marknadsföring ska bli så kostnadseffektiv och resultatorienterad som möjligt – och givetvis helt anpassad utifrån ditt företags mål och visioner. Med hjälp av text, bild, animationer och film kan vi utforma en annons som verkligen fångar intresset för ditt varumärke eller produkt/tjänst.

Kontakta oss Läs mer

Statiska banners

Ta kontakt med vår digitalproduktionsavdelning för att få snabb och professionell hjälp med att ta fram passande material till dina annonser. På så sätt behöver du inte tänka på alla tekniska detaljer och kan istället fokusera på din verksamhet.

Videobanners

Video är idag det effektivaste och snabbast växande annonsformatet på marknaden. Öka chansen till konvertering med upp till 80% genom att ha med en video i din webbannonsering. Vi producerar säljande och professionella filmer som kompletterar din digitala annonsering.

Rich media-banners

Rich Media är en digital term för en banner som innehåller mer avancerade funktioner så som bildspel, video, ljud och interaktion. Till skillnad från statiska banners som enbart innehåller bilder erbjuder en Rich Media-produktion fler sätt att involvera besökaren. Annonsen kan till exempel expandera och rotera.

Behöver du hjälp med annonsmaterialet?

En animerad banner är helt enkelt så som det låter – webbannonsen har någon sorts animation eller rörelse i sig. Variationerna på animerade banners är oändliga och vi producerar det som passar ditt budskap bäst. Med rörligt material kan du få plats med mer information och ha ett större budskap än i en statisk banner. Animationen attraherar också besökaren och fångar uppmärksamhet vilket leder till klick och trafik.

Kontakta oss