Partille Tidning är tillbaka!

Med riktig journalistik som gör skillnad och lokaler mitt i centrala Partille precis som förr. Men, där stoppar likheterna. Vi är nämligen nu ert självklara val i allt en mediepartner kan erbjuda. Egentligen skulle man kunna säga att vi hjälper ert företag med allt utom annonsering i print. Vår kunskap och erfarenhet talar sitt tydliga språk, medielandskapet har förändrats.

En genomtänkt digital strategi är det som idag gör hela skillnaden för en verksamhet som din. Här kommer vi in.Tillsammans tar vi fram en strategi skräddarsydd för just ditt varumärke och dina affärsmål. Oavsett vilka dina kunder är och vart de befinner sig. Oavsett om det gäller målgruppstyrd annonsering, annonsering i vår e-tidning, SEM (sökordsannonsering), SEO (sökmotoroptimering), hemsidor, e-handel eller en optimerad kampanj i sociala medier.Hör av dig idag så ser vi tillsammans över hur vi kan hjälpa just dig att öka effekten av din annonsering.

Vi är ett lokalt mediehus på Gamla Kronvägen 52 och vi hjälper företagare som dig att hitta rätt i den digitala världen. Ett lokalt mediehus som hjälper er nå ut i alla kanaler. Det är skillnaden som gör hela skillnaden.ps. Och var lugn. Vi har självklart möjlighet att hjälpa er även med printannonsering i våra systertitlar.

Kontakta oss

Partille Tidning grundandes 22 januari 2004 som en gratistidning med dagstidningskaraktär. Tidningen drevs fram till 20 december 2018 när den lades ner och slogs ihop med Härryda-Posten. Under 2019 delades tidningen ut under namnet Härryda-Posten/Partille Tidning innan den lades ner helt. 21 september 2021 återuppstod Partille Tidning, nu som en prenumererad tredagars e-tidning och digital nyhetssajt. Tidningens upptagningsområde är hela kommunen som omfattar delarna Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Redaktionen ligger i Partille centrum.

Stampen Media-koncernen

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner.I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, distribution samt utomhusreklam. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, ST-tidningen samt fyra gratistidningar: Varbergs-Posten, Lerums-Tidning och Alingsås Kuriren.

Läs mer på stampenmedia.se

En av Sveriges ledande mediakoncerner

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och arbetsplats för 1500 medarbetare. Med starkt förankrade mediehus på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med kvalitetsjournalistik. Vårt innehåll ger dig senaste nytt, berör, fördjupar och breddar bilden av det samhälle vi lever i utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv.